Over Lalezar

Bij Lalezar kunt u Traditioneel Turks eten in Den Haag. Geniet van de authentieke Turkse keuken bij restaurant Lalezar gelegen aan de Hobbemaplein in Den Haag. Bij Lalezar wordt er gekookt zoals de Turkse moeders thuis koken: met geduld, liefde en smaak. U zult bij Lalezar naast moderne opmaak ook pure smaken, gezonde en verse ingrediënten vinden. De gerechten worden vers gemaakt en veelal in steenoven of op de houtskool-barbecue bereid.

Reserveren bij Lalezar

Dagelijks geopend v.a. 7:30 - 23:00 uur 

Reserveren

Menukaart

Huisgemaakte doner kebab

Bij restaurant Lalezar kunt u genieten van de heerlijke huisgemaakte doner kebab, bereid met hoogwaardig vlees en een speciale kruidenmix voor een authentieke smaak. Onze doner kebab wordt op traditionele wijze bereid. Kom langs bij Lalezar en proef de heerlijke smaak van onze huisgemaakte doner kebab!

houtskool grilgerechten

Bij restaurant Lalezar worden de houtskool grilgerechten met veel zorg en vakmanschap bereid. Door het gebruik van deze traditionele kookmethode krijgen de gerechten een unieke, rokerige smaak en een heerlijk knapperig korstje. Kom langs bij Lalezar en proef de onweerstaanbare smaak van onze houtskool grilgerechten!